Известие

Collapse
No announcement yet.

няколко ? за задният кЪпак

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• няколко ? за задният кЪпак

Здравейте колеги първо да ви питам им ли задният прозорец някъде пръскача да пръска от къзанчето и ако да къде се намира, че аз не можах да я открия, но се чува как ръботи помпичката на къзанчето и чистачката почва да ръботи...

Вторият ми въпрос е къде на задният къпак се намира бутона или датчика дали е затворен капака или не защото някой път е отворен а не отчита и някой път не ми светва лампичката в бъгажника

и третият ми проблем е че като си ръгна ключа в ключалката на багажника влиза до половината някакви идеи ?

Колега,и аз станах разноглед докато ти го прочета,че даже си мисля дали не си го писал нарочно неграмотно(просто подчертавам).
    ВТОРО.Не е зле да си напишеш в подписа каква ти е колата.
    Датчика е някъдде около ключалката.
    И на последно място,явно е клеясало или има счупен ключ(или нещо подобно).
    Няма да е лошо поне докато четеш да вземаш упреците на колеготе като съвет за по-нататъшна комуникация и разбирателство.
    Поздрави,и без лоши чувства.
    Last edited by Xtrime7; d.m.y г., 22:22.
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

уф извинявам се за неграмотността но има моменти когато пиша така... просто е трудно да лафиш с 3 мръсници в скайп и да пишеш тема

Алфата е 145 1.4 T.S. 97 г

Comment

Колега,по-добре е вместо да си лафиш с три мръсници в скайпа,да си чатиш с една от колежките.Хем могат да са мръсници,хем и са дами.Шуменския разбойник,известен с търпението си и коректността си ти изясни нещата.Поясни от къде си и каква ти е колата и е много вероятно да те насочиме към колега,който да ти помогне.Покажеш ли уважение-ще го имаш.
        Най - лесно ми е да ти отрежа главата!
        Мордохай!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

пръскалката се намира в самата основа на чистачката. щом не работи,вероятно се е запушил клапана който пък се намира зад левия стоп под тапицерията.
          точка

Comment

при мен беше скъсан маркуча около пантите на багажника,там минава през един гумен маншон заедно със сноп кабели и водата се стича някаде под кората.свали лявата декоративна пластмаса и погледни и там какво става

Comment

Провери си масата на датчика, лампата трябва да светва веднага като отключиш капака
              Last edited by nhg; d.m.y г., 17:29.
              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
              x145 1.6 boxer

Comment

мерси колеги.

а вчера ми възникна и друг проблем с лявото огледало. Попринцип може да се прибира огледалото и прави ЩРАК всякаш има прожина... но при мене явно някой го е закачил и вече си се движи свободно напред назад... таа какво е устройството и дали има оправяне ?

Comment

няма оправяне,само смяна. и моето е така.
                  точка

Comment

Working...
                  X